Un tatuator român a dat lovitura în Germania. Clienții săi sunt uimiți de ce lucrări ies din mâinile lui

Ciprian Rada, un tânăr în vârstă de 30 de ani originar din Târgu Jiu, și-a transformat pasiunea pentru tatuaje într-o afacere de succes în Germania. Specializându-se în tatuaje realiste și hiperrealiste, Ciprian a reușit să atragă atenția nu doar a clienților din Germania, ci și a celor din alte țări, datorită calității remarcabile a lucrărilor sale. Cu un palmares impresionant de peste 70 de premii câștigate la competițiile internaționale de profil, tânărul artist a devenit un nume recunoscut în lumea tatuajelor.

Ciprian a pășit pe acest drum în 2014, când a fost contactat de un salon de tatuaje din Italia. Această oportunitate i-a deschis orizonturile profesionale, iar succesul său a culminat cu deschiderea propriului său studio în Germania. Alegerea de a se muta în Germania a fost motivată de observația că industria tatuajelor în această țară era mai avansată decât în Italia.

Originea pasiunii sale pentru arta tatuajelor poate fi trasă înapoi în adolescență, când Ciprian a început să exploreze această formă de expresie artistică. Chiar dacă nu se considera talentat la desen, curiozitatea l-a determinat să încerce. Experimentele au început cu tatuaje pe coji de banane și piele de porc, evoluând ulterior către tatuaje pe propia piele și tatuaje pentru prieteni. Ciprian a participat la concursuri de tatuaje în România și alte țări europene, câștigând locul al II-lea la prima sa convenție desfășurată în afara țării.

Cu toate că câștigurile sale lunare din studio-ul său german se ridică la aproximativ 8.000 de euro, Ciprian menționează că există saloane de tatuaje în Germania unde tatuatorii experimentați pot câștiga chiar și sume de 100.000 de euro pe lună. Printre proiectele sale remarcabile se numără și un tatuaj care a costat 8.000 de euro și care a acoperit întregul spate al clientului său. Cu o tehnică de execuție aparte, Ciprian Rada continuă să cucerească lumea tatuajelor cu operele sale remarcabile.

Sursa – Gandul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here