Un şofer de camion s-a înecat cu o bomboană şi a călcat trei oameni pe trotuar. Un preot a murit

Un tragic accident s-a petrecut în Zărnești, când un șofer de camion, care s-ar fi înecat cu o bomboană în timp ce conducea, a pierdut controlul mașinii. Camionul a intrat pe trotuar, lovind trei oameni. Unul dintre aceștia, un preot catolic, și-a pierdut viața.

Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 11:20. Șoferul, în vârstă de 53 de ani, conducea autoutilitara pe strada M.I. Mețianu din Zărnești. În timpul conducerii, s-a presupus că s-a înecat cu o bomboană, iar mașina a derapat pe trotuar, lovind două persoane care efectuau reparații la un imobil și o altă persoană care circula pe trotuar.

Cele trei persoane implicate în incident au suferit răni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. Din păcate, un bărbat în vârstă de 72 de ani, dintre persoanele accidentate, a decedat din cauza leziunilor suferite.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar ancheta este în desfășurare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești. Autoritățile vor stabili cu precizie circumstanțele și condițiile în care s-a produs tragicul accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here