Cine este Andreea Bumbac, jandarmerița prinsă cu droguri. A fost adusă în Jandarmerie de tatăl militar și ducea o viață opulentă

Andreea Cătălina Bumbac, o jandarmeriță surprinsă de polițiști cu mai multe pliculețe ce conțineau substanțe interzise în geantă, a fost supusă unor măsuri imediate de către Jandarmerie. O comisie specială a fost constituită în grabă pentru a examina întregul ei istoric în cadrul instituției. În plus, a primit consiliere psihologică și a fost deschis un dosar penal.

În momentul prinderii, se afla într-un taxi alături de un prieten, după o petrecere, susținând că pliculețele i-au fost date de o prietenă pentru a le păstra. În geantă s-au găsit șio bucată de hârtie rulată, posibil folosit pentru consumul de droguri.

Potrivit unor surse din cadrul Jandarmeriei, tânăra avea un istoric de comportament problematic și un stil de viață luxos, inclusiv vacanțe pe Coasta de Azur, iar unele voci susțin că ar fi fost escortă de lux. Tatăl ei, fost ofițer în Armată, a fost cel care a ajutat-o să fie angajată în Jandarmerie.

Andreea Bumbac, absolventă în 2022, a fost purtător de cuvânt la Brigada de Intervenții timp de doar 3 luni. Ea se confruntă acum cu un dosar penal, iar substanțele găsite au fost trimise pentru analiză la laborator. Procurorii DIICOT au început o anchetă, iar Jandarmeria a promis să colaboreze complet în investigații.

După ce cazul a fost făcut public, jandarmerița și-a șters toate conturile de social media și a solicitat concediu de odihnă. Rămâne sub investigație amănunțită, iar Jandarmeria a luat măsuri pentru a examina întregul său parcurs și pentru a acționa conform în consecință.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here