Un pahar de apă , vă rog, pliz, por favor!
Un pahar de apă , vă rog, pliz, por favor!

Săracu’ dom’ ministru Costel (să trăiți!) o dat de dracu’. L-o mâncat în eșapament să-l propună pe junele nostru edil și baron să vină în partidul cu săgeată, acuma trage ponoasele. Pe lângă faptul că o bună parte din cei ce se perindă prin Podu Roș nu-l au la mațe pe Chirica, acuma, mai nou, liberalii se pupă pe gingii cu usereii, așa că listele care s-au făcut au ajuns maculatură, iar cele noi or să fie juma-juma, să fie bine, ca să nu fie rău.

Adică în caz de câștig, primăria ar ajunge la peneleu, iar cejeul la userei, tăindu-i macaroana și visul lui dom Costel de a păstori județul. Și dacă luăm în calcul și obiceiul pământului ca primarele să fie și șăful filialei dă partid și dă stat, treaba devine tristă de tot pentru domnu ministru, potențial pe dinafara ecuației, altfel deloc scutit de probleme și la sărvici și-n filială. Dar, nu noi l-am pus să-l adopte pe junele edil. Și baron.

Acuma rămâne de văzut, pentru că nu-i mare lucru ca Mercurul să fie retrograd vreo câteva săptămâni și tot fengshuiul actualului primar să sufere vicii de orientare, moment în care dom Costel iar o poate lua peste pupătoare – cine te-o pus să-l aduci pe ăsta? – ș-atunci să vezi meci în Podu Roș. Spuneți și mneavoastră, mai poți dormi normal cu astfel de gânduri prin neuronii capului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here