Am fost dobitoc – sesiunea de iarnă

Ce naiba fac cei din primărie nu știm, dar au un dar deosebit să facă câte o nefăcută, de vorbesc singuri prin birăuri și își trag palme cu picioarele din spate la cât de tâmpiți pot fi uneori.

Nu mai departe, onor doamna șefă de la cele juridice s-o trezit într-un „merde“ românesc cu iz de cod penal, pentru simplul motiv că n-o fost cu băgare de seamă când a dat cu condeiul într-un jos de pagină. Care-i moșmanda?

Cei ce dau căldură celor fără centrale în bucătărie au pus de un contract bimbaș de câteva sute de meleoane de epuroi cu girul celor den Roznovanu, numai că tranzacțiile din el, contractul, nu sunt chiar cușere și ridică semne de interogație și-n privința sumelor și a părților semnatare.

Ca să fie treaba beton cei de la Veolia au cerut iute o contrasemnare a țidulelor de care am pomenit și s-au dus ață la dom Tomorug, că tot e-n CA-ul Veoliei. Mnealui când o văzut, i s-o stricat și pixul, și stiloul, și nici nimeni nu era-n jur decât doamna Cristina, de care am pomenit, și care, culmea, este reprezentantul Primăriei în AGA celor de la Veolia.

Și o împins-o necuratu’ să dea cu bățul, ba că n-are cine, ba că musai mneaei trebe să semneze. Acuma când o transpirat măgăria și umblă procurorii prin instituție, mai ai liniște madam Cristină dacă poți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here