Un nou manager la Maternitatea Elena Doamna! Dr. Emil Anton revine pe funcție

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie ”Elena Doamna” are de astăzi, 28 februarie 2022, un nou manager. Dr. Emil Anton, care a mai ocupat în trecut această funcție, a fost numit la cârma unității medicale subordonate Consiliului Județean Iași. Emil Anton a fost numit ca interimar la Maternitatea ”Elena Doamna” după demisia lui Gabriel Martinescu. Acesta din urmă a fost manager la spital numit în mandatul lui Maricel Popa la șefia CJ Iași. Martinescu și-a dat demisia din funcție încă de la finalul anului trecut, însă abia recent a fost luată decizia eliberării din funcție.

În aceste condiții, CJ l-a numit pe Emil Anton, care a mai fost manager în perioada 2011-2014. El a participat și la concursul pentru același post în 2015 odată cu Cristina Dobre, însă nu a mai participat la nicio probă. Totuși, Emil Anton a contestat calitatea de cadru didactic obținută de Cristina Dobre, dosarul ajungând și la organele de anchetă la vremea respectivă.

Emil Anton va ocupa funcția de manager interimar la Maternitatea ”Elena Doamna” până la organizarea unui nou concurs de către CJ Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here