Un hunedorean avea în apartament culturi de canabis, amfetamină şi ketamină cristalizată

Un bărbat din Petroşani a fost arestat după ce în locuinţa acestuia au fost găsite, în urma unor percheziţii, peste jumătate de kilogram de canabis, 12 ghivece cu această plantă, amfetamină şi ketamină cristalizată.

Mai mulţi poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba au descins, miercuri, la locuinţa unui bărbat din Petroşani, după ce au primit informaţii că acesta cultivă canabis.

„În urma cercetării la faţa locului au fost găsite 12 ghivece, fiecare având o plantă de canabis de aproximativ 1 – 1,2 metri. În jurul ghivecelor au fost descoperite dispozitive de iluminat artificial, precum şi dispozitive de aeraj şi păstrare a umidităţii aerului, toate specifice unei culturi de canabis indoor”, a declarat, vineri, comisarul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu.

Potrivit sursei citate, în locuinţa bărbatului au mai fost descoperite un cântar de precizie, folosit pentru porţionarea drogurilor, o cantitate de peste jumătate de kilogram de canabis, pregătit pentru valorificare pe piaţa de profil, şi 11 comprimate de culoare portocalie care, în urma efecuării analizelor de laborator, s-au dovedit a fi amfetamină.

Berbeceanu a afirmat că bărbatul avea un plic care conţinea o substanţă de culoare albă, care în urma analizelor de laborator s-a dovedit a fi ketamină cristalizată. Miercuri, bărbatul a fost reţinut, iar joi a fost arestat de Tribunalul Hunedoara pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Sursa: realitatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here