Un colaborator al DIICOT și DGPI, în stare gravă după ce a fost bătut, în pușcărie, de oamenii lui Fane Vancică

Un fost colaborator al Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) și DIICOT, Florin Romeo Graur, a fost brutal agresat în Penitenciarul Rahova de către oamenii liderului interlop Fane Vancică. Chiar dacă suferă de o hemoragie internă și sânge în plămâni, medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București i-au refuzat internarea, trimițându-l înapoi la închisoare.

Graur, fost patron al unei fabrici de confecții, a căzut în lumea drogurilor și a devenit informator important pentru structurile de combatere a crimei organizate. Surse afirmă că ar fi colaborat cu DGPI și ar fi fost recrutat încă din 2016. Se spune că ar fi ajutat la prinderea unor interlopi și chiar ar fi contribuit la arestarea lui Iorgu Ionescu, zis Talanu, și a lui Mihai Soare, fiul omului de afaceri Nicu Soare.

Recent, Graur a fost închis după ce și-a bătut și înjunghiat iubita pe fondul consumului de droguri. În penitenciar, a avut numeroase altercații și a acumulat opt rapoarte de incidente. Într-o confruntare cu liderul interlop Fane Vancică, a fost bătut crunt, suferind o coastă ruptă și un plămân străpuns.

Deși starea sa este gravă și plămânul încă sângerează, medicii de la Spitalul Universitar de Urgență București au refuzat internarea și l-au trimis înapoi la închisoare. Graur, care a contribuit la lupta împotriva criminalității, se află acum într-o situație dificilă, fără sprijin din partea autorităților care ar fi beneficiat de informațiile furnizate de el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here