Un cântăreț de muzică populară s-a sinucis în timpul unui apel video cu soția

Un cântăreț de muzică populară din Târgu Jiu, în vârstă de 42 de ani, s-a spânzurat și a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Cântărețul Gică Giurcă a fost găsit în grădina casei tatălui său de către vecini și a fost resuscitat înainte de a fi transportat la spital. Cu toate acestea, starea sa a rămas gravă, iar el a fost intubat pentru a fi menținut în viață. Cu toate eforturile, Gică Giurcă a decedat în data de 19 noiembrie la Spitalul Județean.

Cântărețul era cunoscut în comunitatea locală și a primit numeroase mesaje de condoleanțe pe pagina sa de Facebook. Soția sa a transmis un mesaj de iertare și iubire, subliniind durerea despărțirii și atașamentul lui față de cele două fiice pe care le aveau împreună. Se menționează că Gică Giurcă se confrunta cu o stare de depresie după despărțirea de soție și luarea deciziei acesteia de a pleca împreună cu cele două fiice.

Înainte de gestul său tragic, Giurcă a postat un ultim mesaj pe Facebook în care își cerea iertare pentru cei cărora le-a greșit. Artistul participa frecvent la evenimente și chiar cu câteva zile înainte de sinucidere, a avut reprezentație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here