Un bărbat din Tulcea și-a ucis vecina fiindcă i-a refuzat avansurile sexuale. Omorul, pus pe seama unui joc erotic

Un bărbat din Tulcea a primit o pedeapsă de 24 de ani de închisoare și daune morale în valoare de 50.000 de euro pentru uciderea vecinei sale în vârstă de 63 de ani. Crima a avut loc în martie 2022 în comuna Slava Cercheză. Relațiile dintre victimă și criminal erau inițial de vecinătate, iar bărbatul a ajutat-o pe femeie cu treburi gospodărești, dar ulterior i-a făcut avansuri sexuale, sugerând chiar formarea unui cuplu.

Victima a refuzat avansurile, iar bărbatul a încercat să scape cu o pedeapsă mai ușoară, pretinzând că totul s-a întâmplat în timpul unui joc sexual consimțit. Cu toate acestea, probele găsite la locul crimei au contrazis această versiune. Martorii au dezvăluit că femeia a cerut anterior ajutorul poliției, reclamând că este agresată de către agresor.

Criminalul a premeditat crima, știind că victima sa va reveni acasă spre seară. A intrat cu forța în casa acesteia și a ascuns un cuțit tip macetă și cabluri electrice. La întoarcerea femeii acasă, a fost încuiată în dormitor, dezbrăcată, legată de mâini și picioare, apoi înjunghiată în piept și abdomen.

Ororile au fost descoperite de un apropiat al familiei, trimis să verifice de soțul victimei. Criminalul a fost prins în aceeași seară la domiciliul său, fiind surprins în timpul atacului. Soțul femeii ucise a declarat că știa de hărțuirea vecinului și a trimis pe cineva să verifice când soția sa nu a mai răspuns la telefon.

Criminalul a susținut că între el și victimă era o relație amoroasă și că moartea a survenit accidental în timpul unui joc erotic. Cu toate acestea, probele și diagnosticul psihologic au contrazis această versiune. Curtea de Apel din Constanța a confirmat verdictul inițial, acordând daune morale de 50.000 de euro și o sentință de 24 de ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here