Un motodeltaplan de mici dimensiuni S-A PRĂBUŞIT, LA SCÂNTEIA. Nu există supravieţuitori

Un motodeltaplan de mici dimensiuni s-a prăbuşit, aseară, la circa doi kilometri de localitatea ieşeană Scânteia. Doi tineri, dintre care unul fiu al satului, au murit.

 

UPDATE 22.20

 

Potrivit informaţiilor, motodeltaplanul s-a prăbuşit din cauza vântului. Acesta este înregistrat pe numele lui Cristian Botezatu, fiul preotului din sat, în vârstă de 32 de ani, de profesie inginer. Din câte se pare, în carlingă se afla fiul preotului şi un prieten de-al său din Vaslui. Ambii au murit. Autorităţile investighează cazul pornind de la primele declaraţii ale martorilor care spun că elicea motodeltaplanului s-a rupt, aparatul fiind izbit de pământ de o pală puternică de vânt.

 

UPDATE: 22.10

Echipajele de intervenţie au ajuns la locul prăbuşirii şi încearcă resuscitarea celor două victime. Surse din rândul anchetatorilor spun că motodeltaplanul aparţine fiului preotului, însă nu se ştie dacă proprietarul se află în planor. Primele date arată că acesta s-a prăbuşit de la 60-70 de metri. Principala cauză ar fi vântul.

 

Un sătean a văzut incidentul şi a telefonat imediat la 112. Apelul a fost făcut în jurul orei 20.30. Din declaraţiile localnicului a reieşit faptul că în aparat se aflau două persoane, din care doar una mai avea puls.

 

Mai multe echipaje de la Descarcerare, SMURD şi Pompieri se deplasează în acest moment la faţa locului. Echipele de intervenţie nu cred că mai există supravieţuitori, ţinând cont de modul în care a avut loc incidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here