Alo, partidule! Aici un anonim!

La fereastra partidul, unde toarce o pisică, nu-i chir semn de liniște pentru simplul motiv că vin alegerile și locurile îs pe sponci, partidu se duce perpendicular în jos la sondajuri și nici cadre cu potențial nu îndrăznesc să sară la cap, de frica celor din jur, care azi te pupă, mâine te umple de respect maro. Lumea zice că nu-i nimic sigur, numai că ceva-ceva tot se ițește și o seamă nu se regăsesc pe locurile dorite.

Nu mai departe dom Macovei și dom Vasile Toma. Canci la depotați, canci la senatori. Ete, comedie! Acuma era limpede că ar trebui să se bășice și chiar au făcut-o, dar nu în cheia celui ce-și ia jucăriile și pleacă în Podu Roș. Mnealor o strigat sus și tare că-l vor pe junele baron Chiri nazat în partid, sădință de alegeri să se schimbe calimera și să plece oamenii lui don prezident Maricel. Consecințe probabile?

Dincolo de cotele apelor Dunării în scădere, ar mai fi locul unu la Senat pentru domnul Toma (ca intim colaborator al primarului aflat în pribegie doctrinară) și ceva la depotați pentru dom Macovei. Partea tristă-i alta. După dandanaua cu casele primarului răspândite pe la copchii, riscu demolării mediatice a acestuia a crescut binișor și nimeni nu bagă mâna-n foc pentru unu solist la Roznovanu. Nici măcar partidoiul. Capisci?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here