Timofte, popîndău pseudo-liberal de Tomeşti

Cine mai avea avea naivitatea să creadă că între PNL-Fenechiu şi PSD-Nichita e vreo mare deosebire ar trebui să se uite la recentul interviu luat de marele deontolog de dreapta Florin Gheţău primarului karatist & liberal de Tomeşti, senseiul de tarla Fane Timofte. Unde ? La televiziunea pesedistului de extracţie PRM-istă Cristian Stanciu, zisă şi Tele M. Că doar deontologii jurnalistici de dreapta n-au probleme cu banii de stînga şi cu obedienţa aferentă.

Ce adevăruri adînci a slobozit popîndăul karatisto-liberal Timofte, ajuns un fel de baron  al suburbiei ieşene ? Adevăr-adevărat, ca arjintul strecurat : cică ex-primarul penal & pesedist Gh. Nichita şi urmaşul lui penal & ex-pesedist M. Chirica sînt nişte oameni minunaţi, care au făcut pentru Iaşi chestii minunate şi incredibile. Un fel de ştefani-cei-mari oleacă mai mititei, da’ nu cu mult.

Unii ar zice că laudele astea PNL-iste pentru doi penali PSD-işti au legătură cu frăţia penalilor de toate culorile politice. Alţii – cu frăţia karatiştilor de maidan Timofte & Adăscăliţei. Sau cu dosarul de la DNA, deschis anul trecut pe numele primarului Timofte, plus trei sferturi din familia lui. Pentru dare şi luare de mită.

Mde, cîte nu zice un primar liberal la o televiziune pesedistă, cînd e vorba de bani mulţi şi un dosar cu miros de puşcărie … La o asemenea belea penală, slugărnicia gheţăului moderator e parfum de tei. Nu, nu ştiu dacă gheţăul deontolog l-a întrebat pe popîndăul penalo-liberal despre dosarul de la DNA. Că doar nu era să mă uit la tot circul lor de doi lei.

Principalul e că patronul telemiziunii, pesedistul gigi-nichitist Stanciu, e mulţumit : are şi un moderator de dreapta care pupă la stînga, şi invitaţi liberalo-penali care laudă pesedişti de acelaşi calibru. Ce carcalete mai tărcat ar putea fi, proştilor progresişti, care votaţi doctrinar ?

 Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here