Fundaţia „Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a adus lumină pentru 26 familii nevoiaşe

Cu ocazia Sărbătorilor de Paşte, Fundaţia “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet” a ajutat 26 familii cu 124 de copii, familii cu situație materială precară, oferindu-le produse alimentare tradiţionale, alimente de strictă necesitate, produse de curaţenie şi rechizite.

În preajma Sărbătorilor Pascale, Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” a făcut un gest umanitar, oferind un ajutor de Paşte pentru 26 familii nevoiaşe cu 124 copii din localităţi îndepărtate ale județului Iași din satele Poiana, Țărinca Maxut, Deleni și Feredeni, comuna Deleni. În pachetul oferit au fost incluse alimente de bază, produse tradiţionale, rechizite pentru copii şi produse de curăţenie.

„Fiecare dintre cei cu care soarta a fost mai puțin îngăduitoare are nevoie de sprijin și fiecare dintre noi poate face un gest generos care poate însemna enorm pentru cei mai putin norocoși. Sperăm ca ajutorul oferit de Fundatia „Antibiotice Știinta și suflet” să le facă acestora sărbatorile pascale luminate și să le aducă o rază de bucurie în suflet” a declarat Ioana Tode, preşedinte al Fundaţiei “Antibiotice Ştiinţă şi Suflet”.

Acţiunea din acest an face parte din programul „Puterea faptei stă în puterea noastră” prin care se dezvoltă proiecte sociale, culturale și caritabile şi a fost realizată în parteneriat cu Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Beneficiarii selectaţi, au o situaţie materială precară și sunt din familii foarte numeroase cu mulți copii, majoritatea nu au venituri, iar unii din copii au handicap sau suferă de boli rare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here