Timofciuc: “Dacă ma impotrivesc venirii lui Chirica în PNL, nu o fac pentru că vreau să fac rău PNL, ci pentru ca IUBESC PNL“

Inca un liberal iesean si se adreseaza lui Orban. Consilierul local Razvan Timofciuc a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj pentru premier:

”Stimate Domnule Președinte,

M-as fi bucurat să săriți în apărarea mea și a colegilor care contestă aducerea lui Chirica în PNL când, zilele trecute, în conferința de presă, primarul ales sub sigla PSD făcea liste negre cu aleșii PNL.

M-aș fi bucurat să săriți în apărarea mea când viceprimarul PSD, cumătrul și mâna dreaptă a primarului Chirica, îmi făcea plângeri penale, sesizări la ANI sau îmi intenta procese civile.

M-aș fi bucurat, domnule Președinte, sa săriți în apărarea mea când interlopii trimiși de Chirica la un miting cu cetățenii pe Esplanada Oancea împotriva abuzurilor imobiliare m-au bruscat și au utilizat violența fizică și verbală la adresa mea.

M-aș fi bucurat sa fi luat mai întâi pulsul în organizatia locala cu privire la această decizie, sa ne fi consultat, în spiritul programului cu care ați câștigat președinția PNL.

M-aș fi bucurat să nu aflu din presă că va fi adus în casa noastră cel care, în ultimii ani, a jignit grosolan liberalii din CL și pune, în dispreț, semn de egalitate între PNL, PSD și Partida Romilor.

Am luptat cu toată onestitatea și puterea din Consiliul Local împotriva fărădelegilor PSD-Chirica pentru că doresc să ii reprezint cu cinste pe ieșenii care în 2016 ne-au acordat încrederea lor.

Dacă ma impotrivesc venirii lui Chirica în PNL, nu o fac pentru că vreau să fac rău PNL, ci pentru ca IUBESC PNL, partidul din care fac parte de 11 ani.

Vă respect, domnule Președinte, pentru că sunteți un om politic vertical, care, la fel ca mine, iubeste acest partid și a fost alături și la bine, și la greu.

Va respect pentru ca mereu ați pus lucrurile pe nume și ați fost singurul lider politic care s-a impotrivit mariajului contra firii dintre PNL și PSD.

Vă asigur de onestitatea și loialitatea mea fata de principiile și valorile liberale.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here