TERORISTUL MAGISTRAT: un avocat a spart geamurile unui restaurant cu târnăcopul

Avocatul Leonard Călin, acuzat că, în urmă cu câteva săptămâni, a spart geamurile de la sediul unei firme de pompe funebre, nu s-a liniștit.

Leonard Călin, membru al Baroului Iași, a intrat astăzi din nou în atenția polițiștilor, după ce a fost acuzat că a stârnit un nou scandal, de această dată la un restaurant al aceleiași firme de pompe funebre. Din câte se pare, avocatul ieșean a mers împreună cu consoarta la restaurantul respectiv pentru a soluționa problema terenului pe care se află sediul firmei de pompe funebre, însă lucrurile au degenerate la scurt timp.

În urmă cu aproximativ o lună, reprezentanții societății de pompe funebre din Iași au susținut că avocatul Leonard Călin a venit la sediul lor și a spart geamurile cu ajutorul unui târnăcop. La scurt timp de la incident, oamenii legii au fost chemați la sediul de pe strada Eternitatea și au început cercetările în acel caz. Astfel, avocatul a fost condus la sediul Secției IV de Poliție, din cartierul Tătărași, pentru audieri. „Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere“, a declarat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliţiei ieşene.

Conform anchetatorilor, avocatul încearcă să îi determine pe reprezentanţii firmei de pompe funebre să-şi mute activitatea din spaţiul respectiv, afacerea funcţionând pe terenul socrului său. Unul dintre administratorii firmei de pompe funebre a afirmat că avocatul i-a spus că vrea să intre cât mai repede în posesia terenului. Pe de altă parte, contractul de închiriere pentru spaţiul respectiv expiră peste câţiva ani.

Proprietarii firmei au afirmat că avocatul le-a făcut pagube de peste 20.000 de lei, recent acesta spărgându-le și un perete, tot cu târnăcopul. Pe de altă parte, avocatul ieșean afirmă că societatea respectivă își desfășoară activitatea ilegal, pe spațiul său. Mai mult, acesta susține că nu a lovit-o pe soția patronului firmei în cauză și că nu are ce discuta cu „infractori“. „Nu am ce discuta cu infractori! Nu am atins-o pe femeia respectivă“, a spus avocatul. În schimb, acesta susține că soâia lui ar fi fost agresată de soția patronului firmei de pompe funebre. Citeste mai mult pe oradeiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here