Telegrabnice

  • Șefa învățămîntului preuniversitar ieșean, Genoveva Farcaș, ne-a comunicat solemn, în stilul prețios al nănașei sale de cununie, deputata PSD Camelia Gavrilă, ce strategie are vizavi de glodul cu franjuri în care înoată școlile din subordinea ei : “ Ideea mea de management este să nu fac prognoze pe termen lung “. Pauză de cafea.

    Nu e clar dacă asta înseamnă cumva că soțul doamnei șefe, ajuns cam pe ușa din dos pe un post călduț din subordinea soției, o să se mute pe un alt post, și mai călduț, pe termen scurt sau mediu. Ori dacă asta înseamnă că, anul ăsta, lucrurile din învățămînt rămîn ca anul trecut, ca anțărț și ca-ntotdeauna. Adică așa cum zicea Creangă – “  curat meșteșug de tîmpenie “ .
    Curat-murdar, desigur, coană Genovico .
  •  Marele comentator și deontolog de dreapta Florin Ghețău a revenit pe ecranul cafeniu de la Tele M, după o prelungită pauză de faliment a televiziunii deținute cîndva de un milionar pesedisto – pedelist , acum anchetat și fugar prin Canada ( micul poloboc Dănuț Prisecariu, dacă vi-l mai amintiți ).

    Cum nu putem crede că Tele M a fost cumpărată de dubiosul pesedist Cristian Stanciu, iar deontologul Ghețău a acceptat să lucreze pentru un asemenea element retrograd și anti-democratic, așteptăm cu interes știrea că, de fapt, televiziunea ajunsă în ultimii ani pe mîna unui reziduu gonflabil al presei ieșene a fost cumpărată de CNN, divizia sub acoperire metafizico-deontologică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here