Tanti Tudoran și trupa ei, pe aripile vînturilor penale

Dacă ați uitat : Gregoriana Tudoran e o coană Chiriță venită de la Briusăl ca să ne facă autostradă în Moldova, cică, da’ mai ’nainte de asta vrea să fie aleasă în Parlamentul European, ca independentă, chipurile, cu sprijinul unor asociații civice tare progresiste, morale și vocale.

Doar că amazoana autostrăzii, moralității și progresului umblă de gît cu un penal de calibru greu. Penal-penal, din ăia condamnați de judecători, nu doar penali din punct de vedere moral. Numele penalului cu care s-a înfrățit și se afișează amazoana Tudoran e Ciprian Mitoșeriu, un avocat cleios, condamnat în primă instanță la ani grei de închisoare, pentru golănii cu acte vizînd terenuri de peste 1.700.000 de euro.

E drept, în final amicul catindatei Tudoran a scăpat de pușcărie și de condamnare. Exact ca șeful ALDE, Tăriceanu. Deci tanti moralista și trupa ei de vorbălăi – Dorin Dobrincu, Mihai Chiper,  Florea Ioncioaia, Pavel Lucescu, Cătălin Urtoi & co – ne datorează un răspuns : omul cu care se afișează madam catindata e nevinovat, ca Tăriceanu, ori penal, ca Tăriceanu ?

Cum e, tanti catindata morală Tudoran ? Cum e, tovarăși vorbălăi progresiști ? Ori poate așa știți voi de la Bruxelles, de la alde Franț-Șanț Timmermans și Mani-fredo Weber – rahatul unora duhnește,  da’ al altora e parfum Chanel ?

Votați cu glodul de Bruxelles, că altu’ nu mai e ca el !

1 COMENTARIU

  1. Dragă autorule anonim,
    Informațiile pe care le vehiculați în acest material sunt complet eronate. În ce mă privește, nu fac parte din nici o trupă electorală, nici a dnei Tudoran, pe care o cunosc prea puțin și căreia îi urez succes în campania sa, nici a nimănui altcuiva. Nici n-am fost solicitat, nici nu sunt interesat. Cât privește asocierea cu cazul lui Tăriceanu în această chestiune, raționamentele dumneavoastră sunt delir pur, numai bun de pus pe rană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here