SRI, deviză nouă : ” Cu lăptic şi biberon, / Ajungi bun contraspion „

 

Dacă e să ne luăm după o ştire din presa locală, apărătorii secreţi & bahluiezi ai patriei au necesităţi de papă-lapte, fiindcă şefii lor tocmai au cumpărat, oficial, o grămadă de lapte praf. Nişte mii de pungi, cum zice ştirea cu pricina.

Dacă sînteţi patrioţi din turma #rezistentă, o să ziceţi că-i doar un feic-niuz, plătit de Moscova, ca să-i discrediteze pe bravii & sobrii noştri ofiţeri de informaţii, taman la graniţa de Est a NATO, UE & Cartoon Network. Numai că trompeta de presă care a difuzat ştirea e a unui băietan folosit adesea ca gornetă de unii patrioţi ieşeni cu grade, deci versiunea cu ” mîna ruşilor ” se cam fîsîie. Ce are, deci, contra-spionăria cu lapte-prăfăria ?

Să fie pentru vreo manevră sub acoperire, cu lapte praf în loc de alte prafuri ? O fi deschis SRI la Iaşi o mega-creşă andărcavăr, unde pregăteşte, din faşă, viitori agenţi secreţi ? O fi ca să arunce praf în ochii dujmanilor patriei ( că în ochii noştri nu mai e nevoie, s-a rezolvat de mult ) ?

Mister, de trei ori mister. Pînă cînd vom afla cine sînt acei papă-lapte din ograda ieşeană a SRI, le urăm ” tutulor ” geims-blonzilor mult suptces în munca grea de apărare a patriei şi a ugerului bugetar. Iar cu acest minunat prilej, iată şi o propunere de nouă deviză pentru SRI : Cu lăptic şi biberon,  / Ajungi bun contraspion.

Hai, liberare !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here