Și vrăbiile trag pe nas, de visează mălai?

Înainte ca edilul nostru tânăr și june să se procopsească cu tilu de baronete, la fel de tânăr și de june, merge vorba că ar fi fost câteva semne conform cărora o seamă de specialiști, nu neapărat britanici, l-ar cam fi privit destul de chiorâș, dacă nu cumva cu indulgență.

Pe scurt, ce credeți că i-o trecut prin cap? A? Nu știți. Să se facă președinte. Nu de scară de bloc, nu de instituție, ci președinte – președinte. Cu jăndari la poartă și-n coada, după cum se vede la televizor. Vă dați seama că șansele de ajuns la Cotroceni sunt ca părul pubian la broaște, dar schepsisul ar fi fost altul, ce s-ar fi tradus prin creșterea notorietății și un semn pentru oponenți că se joacă în altă ligă, deci … mucles.

Câte voturi ar fi luat nu se știe, dar ar fi existat ideea după care aceste voturi să fie girate înspre dom profesor de fizică de la Sibiu, ca semn de prietenie și băgare-n seamă. Și ca să fie treaba temeinică, se pare că s-a comandat și un sondaj de opinie, numai că rezultatele nu credem să mai fie aceleași dacă s-ar face acuma, după scandalul cu cășile pă familie fizică. Ca să nu mai vorbim de urmări, da?

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here