Senatorul Maricel Popa: ”PSD este singurul partid care îi poate îndepărta pe penalii Chirica și Alexe de la guvernare” (P)

Senatorul PSD Maricel Popa a transmis un mesaj ieșenilor în privința alegerilor locale din 9 iunie 2024, îndemnând locuitorii județului să voteze cu candidații social democrați pentru a scăpa regiunea de liberalii Mihai Chirica și Costel Alexe.
PSD Iași vine în fața ieșenilor cu o echipă de oameni pregătiți, curați și dornici să schimbe ceva în județul și Municipiul Iași. Suntem singurul partid care îi poate îndepărta pe penalii Mihai Chirica și Costel Alexe de la guvernare. Singurii care ne-am respectat promisiunile făcute în fața oamenilor, singurii care am făcut proiecte, nu machete, singurii care au adus bani în comunități! Stimați ieșeni, cu Bogdan Balanișcu la Primărie și Bogdan Cojocaru la CJ Iași, Iașul va fi pe primul loc! Pe toți cei care și-au depus astăzi candidaturile să-i ajute Dumnezeu, să le dea putere de muncă și înțelepciune pentru a lua cele mai bune decizii!”, a spus Maricel Popa, senator PSD Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here