Scandal la Antenă. O prezentatoare de știri a plecat pentru că se simțea exploatată

Antena Stars se confruntă cu un scandal mediatic, întrucât Olga Popa, prezentatoare a știrilor, a luat decizia de a părăsi postul chiar înainte de sărbătorile de Crăciun, în urma unui conflict deschis cu conducerea televiziunii.

Motivul aparent al plecării este o decizie a conducerii postului de a o disponibiliza pe Olga Popa începând cu 1 ianuarie. Însă, conform informațiilor, conflictul ar fi început cu o lună în urmă, atunci când Olga Popa și-a exprimat nemulțumirea față de modificarea programului său de lucru.

Inițial, Olga Popa avusese un acord cu fostul șef al stației, Cristian Ionescu, pentru a lucra patru ore zilnic. Cu toate acestea, conducerea postului ar fi extins programul ei la 8 ore, fapt ce îi crea probleme în a se ocupa de fiul său în vârstă de doi ani și jumătate.

Cererea prezentatoarei de a fi transferată la matinal, pentru a rezolva problema programului, ar fi fost respinsă de conducere, escaladând astfel conflictul și conducând la decizia de a părăsi postul. Olga Popa a refuzat să mai apară în emisiunile de știri după ce a aflat că va fi disponibilizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here