Cum comentează șeful ANPC „prietenia de 31 de ani” cu patronul de la Ferma Dacilor

Șeful Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu, a reacționat la acuzațiile legate de presupusa sa „prietenie de 31 de ani” cu patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, în contextul tragediei care a avut loc la această fermă, unde un incendiu a dus la pierderea a cel puțin șapte vieți.

Într-o postare pe Facebook, Constantinescu a exprimat regretul pentru tragedia de la Ferma Dacilor și a afirmat că nu poate fi făcut responsabil pentru evenimentul tragic. El a respins ideea că ar trebui să își ceară scuze și a subliniat că nu poate prezice acțiunile viitoare ale prietenilor din trecut. Totodată, a menționat că promovarea produselor românești și prietenia de lungă durată cu Cornel Dinicu nu pot fi legate de tragedia respectivă.

Constantinescu a criticat, de asemenea, ideea de a modifica constituția și codul penal pentru a face tâmpeniile din trecut o condamnare pentru restul vieții și a propus eliminarea reintegrării în societate și a iertării păcatelor la nivelul bisericii.

În urmă cu două luni, șeful ANPC lăuda complexul Ferma Dacilor și vorbea despre o „prietenie de aproape 31 de ani” cu Cornel Dinicu într-o postare pe Facebook. Cu toate acestea, Constantinescu subliniază acum că nu își reproșează nimic și că este cutremurat de această tragedie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here