” Scafandrul ” lui Chirica, fan ” 7 Iași ” ?

Cel poreclit ” Scafandrul ” e, dacă ați uitat, un individ pe nume Ionuț Dumitrașcu, condamnat penal, fost atîrnător dubios al primarului Nichita, devenit atîrnător dubios al primarului Chirica. Vorba ‘ceea, în anumite stabilimente, cu profesioniste bine specializate, se schimbă doar cearșafurile, nu și practicantele vechii meserii.

Pe lîngă ocupațiunea lui de bază, cea de atîrnător & combinagiu imobiliar, scafandrul chirichez foșgăie și pe la gazeta de unde a fost alungată echipa de la ” 7 Iași ” , gazetă devenită o mini-trompetă propagandistică a trupei chiriciste.

Așa că o postare a unui link cu un articol din ” 7 Iași ” ,  de pe un cont FB cu numele scafandrului chirichez, pe un grup cu iz de slugi chiriciste, e o chestie tare nostimă..

Poza de profil a contului FB cu pricina nu e foarte relevantă, dar postările de.pe cont sînt chiriciste 95 %. Așa că, dacă-contul cu pricina e din ograda scafandreză, atîrnătorul piticului primărez Chirica poate face o cerere de înscriere în clubul fanilor ” 7 Iași „.

Răspunsul la cerere va fi primit în 30 de zile. Șpăgile pentru rezolvarea favorabilă nu sînt admise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here