S-au incins rau spiritele! Gina Pistol a luat foc cand l-a vazut pe Radut "atacand-o" in parcare pe sora Nicoletei Luciu!

S-a despartit de Mihai Radut, dar fotbalistul ii ofera in continuare multe motive de suparare. Gina Pistol a luat foc dupa ce l-a vazut pe stelist in club cu Anda Adam, dar acum a patit ceva si mai rau!

 

Chiar doua dintre cele mai bune prietene ale ei au avut o intalnire nocturna…. suspecta cu fostul ei iubit. Una dintre cele doua domnisoare care ii ocupa noptile lui Radut este chiar sora Nicoletei Luciu, Iuliana.

 

Are doar 23 de ani si deja a bifat cam tot ce si-ar putea dori un fotbalist. Joaca la Steaua, are selectii la nationala si s-a iubit cu Gina Pistol. L-ati recunoscut pe noul crai de Bucuresti…. Mihai Radut.

 

Daca pe plan fotbalistic am spus cam tot ce era de spus, Radut s-a mai afisat cu domnisoare frumoase si dupa despartirea de Gina. A fost in club cu Anda Adam, iar zilele trecute a avut o iesire nocturna cu Iuliana Luciu, sora Nicoletei Luciu, si Madalina Buhat, fost jurnalista, actualmente implicata in activitati de PR.

 

Radut nu a schimbat prea multe vorbe cu Iuliana Luciu si a parut mult mai apropiat de Madalina, care chiar l-a imbratisat la un moment-dat. A fost doar o strategie de a masca o eventuala relatie intre Mihai si Iuliana, sau pur si simplu fotbalistul este mai timid la prima intalnire?

 

Greu de spus care este varianta corecta, cert este ca imaginile nu i-au cazut deloc bine Ginei Pistol, mai ales ca Iuliana si Madalina ii sunt bune prietene, cea de-a doua fiind chiar cea care i-a facut cunostinta cu Radut. Mai mult pe cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here