Bianca Drăguşanu suferă pe patul de spital. Află de ce a ajuns aşa!

Joi noapte, Bianca Drăguşanu a trecut prin clipe de coşmar. Roşcata a fost sunată de una dintre cele mai bune prietene ale ei, artista JJ, devenită celebră după ce a colaborat cu Corina, care a anunţat-o că se simte foarte rău şi că are nevoie de ea.

 

Fără să stea pe gânduri, vedeta a plecat din emisiunea TV în care se afla şi a mers într-un suflet acasă la prietena ei, pentru a o ajuta. A dus-o la spitalul de urgenţă Floreasca şi nu s-a despărţit de ea nici o clipă.

 

Puţin după miezul nopţii, Bianca a postat pe contul ei de pe o cunoscută reţea de socializare câteva fotografii care ilustrează drama prin care trece aceasta.

 

Aceasta a publicat inclusiv un filmuleţ în care se vede cum se scruge lichidul din perfuzia prietenei sale.

 

„Îmi dau şi sufletul pentru oamenii pe care îi iubesc! I love u J! (te iubesc, J)”, a scris vedeta în dreptul celor două postări.

 

Reacţiile prietenilor virtuali nu au fost însă pe măsura aşteptărilor Biancăi. Indignată de postările acesteia, o fană i-a scris un mesaj mai mult decât categoric: „Ce nu înţeleg eu este cine căcat iţi face poze, când eşti trist, la spital,cu cineva atât de drag bolnav”, a comentat aceasta. Sursa: click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here