S-anunță chef la liberali. Mergem?

Dacă tot vin alegerile și lumea intră în fibrilația momentului, că uită de unde o plecat și-n ce-o dat cu capul, partidele care se respectă au progrmat șădinți gheboase în care să se dea seamă, să se zice opinii, dar să se mai și dea câte una supt coaste, semn că politica nu-i numai roz.

Nici la partidoi n-a fost cine știe ce, organizația din municip fiind în ton cu moda, ba chiar după unele surse în marșarier. Cum edilul de acum al urbei s-o dat pe față cu liberalii, atmosfera s-a împărțit între cei ce nu știau cum s-o dea pe față că-s legați de Chirica și cei ce știu că ceilalți o ard cu frenezie în prima categorie.

Așa că, ce doamna candidată? Chestiunea a fost cu cine să se voteze să le fie bine. Și răspunsul a venit iute din străfundul strategiei lui domnu Surdu, care în urma unui silogism simplu, ponendo ponens, dar de stânga – că dacă așa, atunci e altfel – a zis – “atunci să îl susținem și noi pe Johannis!”, semn că prima parte a judecății îl conținea pe „dacă Chirica îl susține pe Johannis… “.

De altfel, n-a fost chiar ceva nou sub soare, pentru că-n spațiul informal, domnu Surdu se dă deja coleg cu diferiți liberali din comisii, întărind deja convingerea că traseul politic al suspomenitului va efectua un viraj, funcție de interes și fără a acorda prioritate de dreapta, cam la fel cum se plimbă cu SUV-ul prin târg, vorbind la telefon și parcând pe trecerea de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here