Rusia și-a trimis ‘calul troian’ în Europa: un supermarket rusesc se extinde pe continent, inclusiv în România

Un supermarket rusesc, cunoscut sub numele de Mere, a început să se extindă pe piața europeană, inclusiv în România, oferind produse la prețuri mici și reduceri semnificative. Cu toate acestea, brandul Mere a încetat să mai existe, fiind înlocuit de brandul MyPrice. În timp ce zvonurile indicau inițial că Mere va intra și pe piața maghiară, de fapt lanțul rusesc se extinde în alte țări europene.

Potrivit unor rapoarte, MyPrice, noul brand al lanțului de magazine rusesc, se extinde în Belgia, sub o formă nouă și cu o viziune actualizată. Magazinele MyPrice se concentrează pe oferirea de produse la costuri extrem de mici, având o gamă variată de produse din diferite țări europene, cum ar fi somonul leton, cârnații lituanieni și uleiul de floarea soarelui polonez. Este important de menționat că acest lanț de magazine nu comercializează produse rusești și nu pare să fie afectat de sancțiunile occidentale.

Chiar dacă inițial s-a discutat despre intrarea lanțului Mere pe piața ungară, acest lucru nu s-a întâmplat. În schimb, MyPrice se extinde în Belgia, cu planuri de deschidere a mai multor magazine în viitorul apropiat. Autoritățile belgiene au analizat expansiunea lanțului rusesc și nu au găsit obiecții legale în calea acesteia.

În România, MyPrice va deschide magazine în București și Brașov, oferind consumatorilor locali o gamă variată de produse la prețuri competitive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here