Rona Hartner este pe moarte! Anunțul sfâșietor făcut de sora artistei

Îndrăgita artistă Rona Hartner trece prin momente extrem de dificile, aflându-se în ultimele clipe de viață, conform un anunț cutremurător făcut recent de către sora sa pe rețelele de socializare.

Diagnosticată cu cancer la plămâni și creier în stadiul patru în vara acestui an, Rona a reușit inițial să învingă metastazele într-un timp foarte scurt. Cu toate acestea, boala a revenit, iar recent a fost diagnosticată din nou cu aceeași afecțiune gravă. În 2019, artista a mai trecut printr-o luptă cu cancerul de colon și de ficat, pe care a reușit să o învingă.

Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el.”, este mesajul postat de sora Ronei.

În aceste momente familia este complet distrusă, mai ales fetița Ronei, în vârstă de doar 15 ani, care a depus foarte mult efort pentru a-i fi alături mamei sale. Rona ne povestea acum câteva luni cât de puternică s-a arătat micuța Rita în fata situației dificile prin care treceau cele două.

Fiica mea, Rita, scumpa de ea, mă susține necondiționat, prin simplul fapt că nu îmi arată când plânge și că este speriată de situație. Mai ales că doctorii i-au zis să meargă să facă testamentul în favoarea ei. Rita este și foarte ambițioasă. A terminat școala de make-up artist în România și este foarte fericită de rezultatul pe care l-a obținut”, a declarat Rona Hartner pentru Click!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here