Român ucis într-o tabără de romi din Napoli. Alți doi au fost răniți

Un român a fost ucis, iar alţi doi au fost răniţi în urma unei confruntări într-o tabără de romi din oraşul italian Napoli, relatează ANSA.

 

Autorităţile italiene au anunţat duminică dimineaţa că un cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, a murit în urma unei altercaţii cu trei suspecţi de etnie romă, care a avut loc într-o tabără de romi din zona străzii Virginia Woolf din Napoli. Bărbatul decedat a fost identificat drept Lucian Memet, iar trupul său a fost trimis la morgă, pentru efectuarea unei necropsii, transmite ANSA, citată de News.ro.

 

Cei trei bărbaţi de etnie romă implicaţi în altercaţia care a determinat moartea cetăţeanului român, au fugit în urma atacului. De asemenea, alţi doi romi, în vârstă de 35 şi, respectiv, 18 ani, au fost răniţi în disputa violentă.

 

Potrivit autorităţilor italiene, cetăţeanul român a fost lovit în zona spatelui şi a capului cu un obiect contodent, care i-a provocat moartea pe loc.

 

Între timp, autorităţile italiene investighează dacă Lucian Memet locuia în tabăra de romi de pe strada Virginia Woolf, unde a şi avut loc altercaţia.

 

În timpul anchetei din tabăra de romi, carabinierii au descoperit un cuţit de bucătărie cu urme de sânge.

 

Tabăra de romi de pe strada Virgia Woolf este situată în districtul Ponticelli din Napoli.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here