Șeful Anticorupției din Rusia, arestat după ce procurorii au găsit acasă la el ascunsă în cutii suma de 122 de milioane de dolari și 2 milioane de euro

O sumă uriașă de bani cash a fost găsită în apartamentul unui șef de la Anticorupție. Suma era una astronomică pentru un om de rând, estimarea inițială a polițiștilor fiind de peste 122 de milioane de dolari.

 

O razie în apartamentul șefului agenției anticorupție din Rusia a scos la iveală o sumă uriașă de bani pe care bărbatul o ascundea în cutii: peste 122 de milioane de dolari și 2 milioane de euro.

 

Dmitry Zakharchenko, șeful Comitetului pentru Securitate Economică și Combaterea Corupției, a fost arestat în urma perchezițiilor, iar banii au fost confiscați, scrie RIA Novosti, citată de Daily Mail.

 

Dmitry a refuzat să declare sursa banilor și a precizat că este nevinovat.

 

Polițiștii au găsit atât de mulți bani încât nu au mai avut cutii în care să-i depoziteze și s-au oprit din percheziții pentru a găsit alte recipiente.

 

Potrivit unor surse citate de TASS, banii ar fi de la NOTA-Bank, bancă ce a rămas fără licență în noiembrie anul trecut.

 

(Sursa: EVZ.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here