Accident îngrozitor la intrarea în Vaslui. Un bărbat, posibil vărul unui secretar de stat, a fost decapitat

Foto: Vremea Nouă

Foto: Vremea Nouă

Un bărbat a fost decapitat în urma unui grav accident, după ce a intrat cu maşina într-un autocamion staţionat pe DN 24.

 

Un bărbat de 39 de ani a murit decapitat, duminică, în urma unui grav accident petrecut în apropierea municipiului Vaslui, după ce a intrat cu maşina într-un camion staţionat în afara drumului naţional DN 24.

 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, accidentul s-a petrecut la câteva sute de metri de intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bârlad, după ce şoferul a intrat în plin cu maşina pe care o conducea într-un camion staţionat în afara părţii carosabile, în faţa unui depozit de materiale de construcţii.

 

Astfel, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei autoturismului, pe un sector de şosea în curbă, a pătruns pe sensul opus de mers şi apoi s-a izbit violent de camionul parcat.

 

„În urma impactului, conducătorul auto a murit pe loc, fiind singur în autoturism în momentul în care s-a petrecut accidentul. În maşină, au fost găsite o serie de documente, însă identificarea şoferului urmează să fie făcută de către rudele contactate de poliţişti”, a declarat, duminică, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Straub.

 

Potrivit ziarului Vremea Nouă, în actele descoperite în maşină apare numele unui fermier din zonă care ar fi văr cu Sorin Chelmu, secretarul general al Guvernului.

 

Poliţiştii vasluieni vor stabili, în baza analizelor de laborator, dacă bărbatul era băut în momentul în care a provocat accidentul rutier.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here