REŢINUŢI PENTRU TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Ieri, poliţiştii de combatere a criminalităţiiorganizate din Iaşi, împreună cu procuroriiD.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat o percheziţie la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguride risc.

video – https://youtu.be/qpGG46QoHoU

La data de 24 septembrie 2020, în cadrul unei acţiunipe linia combaterii traficului de droguri de risc, poliţiştii Brigăzii de Combatere a CriminalităţiiOrganizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară, înmunicipiul Iaşi, la locuinţa a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit faptul doi soţi ar ficomercializat droguri de risc, respectiv cannabis, de la adresa de domiciliu din municipiul Iaşi, către maimulte persoane.

În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri de risc(cannabis), bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, precum şi alte bunuri care ar fi ajutat înactivităţile ilicite.

De asemenea, cele două persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de acestea procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore, urmând ca astăzi fie prezentate Tribunalului Iaşi.

La activităţi au participat şi jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here