RAZIE PRINTRE BOSTĂNARII din Piața Nicolina. Mascații și polițiștii au dat iama printre traficanții de alcool și de țigări

Razie de proporții, miercuri, 10 iulie, în Piața Nicolina. Polițiștii de la Secția V a municipiului Iași, sprijiniți de luptătorii SAS și jandarmi au descins printre comercianți, pentru a-i depista pe cei care vând ilegal sau fac trafic cu țigări și băuturi alcoolice.

 

Polițiștii din cadrul Secției V, împreună cu Jandarmeria și mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au organizat o amplă acțiune în Piața Nicolina.

Oamenii legii au verificat toți comercianții, controlul vizând și persoanele din zonă care vând țigări de contrabandă. Comercianții cinstiți susțin aceste razii ale polițiștilor. De regulă, în urma acțiunilor oamenilor legii, pentru o perioadă de timp, dispar comercianții ambulanți și cei cu marfă de contrabandă și abia atunci funcționează doar legea cererii și a ofertei.

Au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale în valoare de 13.940 lei, fiind ridicate în vederea confiscării produse alimentare și nealimentare în valoare de 447 lei. De asemenea, a fost identificat și condus la sediul politiei Marius S., de 34 ani, din comuna Schitu Duca, pe numele căruia a fost emis în data de 02.07.2013 un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani pentru comiterea infracțiunii de furt calificat. A mai fost adus la sediul poliției și un bărbat care se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal.

Acțiunea de ieri a polițiștilor a vizat și acele persoane care stau în apropiere de piață și apelează la mila trecătorilor, mulți dintre ei fiind ridicați și duși la audieri cu dubele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here