Război conjugal: un bărbat de 50 de ani și-a găsit nevasta în pat cu unul de 19 ani. ȘI TOT EL A FOST ARESTAT!

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din municipiul Rădăuţi a ajuns în arest, după ce, sâmbătă noapte, ar fi sechestrat un tânăr de 19 ani, într-un apartament din municipiu.

Totul ar fi plecat de la gelozie, după ce soţia agresorului, o tânără de 19 ani, a plecat  de la domiciliul conjugal şi s-a mutat în locuinţa tânărului în vârstă de 19 ani. Conform scenariului conturat de poliţişti, tânărul a fost urmărit la ieşirea dintr-o scară de bloc din Rădăuţi şi a fost dus cu forţa într-un apartament, sub ameninţarea cuţitului. Acolo acesta ar fi fost legat cu un lanţ şi lovit de mai multe ori cu un par.  

 

A trecut la violenţe, după ce soţia nu i-a dat nici un semn că se va întoarce acasă

Potrivit primelor cercetări întreprinse de poliţiştii rădăuţeni, originile conflictului de la finele săptămânii trecute pornesc din urmă cu circa zece zile, când localnica Alina Cristina Ureche, în vârstă de 19 ani, pe fondul unor neînţegeri cu soţul ei, Marian Ureche, de 50 de ani, a părăsit domicilul conjugal, condiţii în care bărbatul a reclamat la poliţie dispariţia acesteia. După trei zile, judiciariştii rădăuţeni au depistat-o pe femeie pe raza municipiului, însă aceasta a refuzat să se întoarcă acasă din cauza conflictului cu soţul său. Între timp Marian Ureche a aflat că soţia sa locuia cu un tânăr de 19 ani, Iulian Gabriel Judiuc, originar din comuna botoşăneană Cândeşti. Bărbatul a luat legătura cu tânărul şi i-a cerut să o convingă pe tânără să se întoarcă la domiciliul conjugal. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, sâmbătă seară, în jurul orelor 23.00, în momentul când a ieşit dintr-o  scară de bloc de pe strada Mihai Viteazul din Rădăuţi, tânărul de 19 ani a început să fie urmărit de soţul părăsit. Victima le-a declarat poliţiştilor că la un moment dat Ureche s-a apropiat de el şi, sub ameninţarea unui cuţit, l-a dus la apartamentul său, unde l-ar fi legat de mâini cu un lanţ şi l-ar fi lovit de mai multe ori cu o bucată de lemn. În acelaşi timp, agresorul l-a obligat pe tânăr să o sune pe sora sa şi să-i spună să o aducă pe Alina Ureche la apartamentul în care era sechestrat. Aflati mai mult pe monitorulsv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here