Ceahlăul a pus cruce Iaşului. Doar Prunea mai crede că CSMS va rămâne în Liga I!

Ceahlăul Piatra Neamţ – CSMS Iaşi, 1-0, în penultima etapă a Ligii I

Oficial, din sezonul viitor, CSMS Iaşi va juca în Liga a II-a. Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a dat lovitura de graţie jucătorilor din dealul Copoului, aseară, pe teren propriu, câd au învins cu 1-0 echipa antrenată de Sorin Cârţu.  

 

Unicul gol al meciului a fost marcat cu capul de Bojan Golubovici, în minutul 84, după o centrare de la Barna.

În urma acestui rezultat, din penultima etapă a Ligii I, nemţenii şi-au asigurat rămânerea în prima ligă, în timp ce ieşenii, alături de jucătorii de la Concordia Chiajna, Gloria Bistriţa şi CS Turnu Severin, vor activa „la matineu”.

Singurul care încă mai crede că echipa va activa tot pe prima scenă fotbalistică este preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea. Speranţa sa stă în faptul că Rapidul, Severinul şi U Cluj nu au primit licenţa pentru sezonul următor:

 

“Se va face o analiză obiectivă, trebuie să spunem lucrurilor pe nume, pentru a vedea de ce s-a retrogradat din punct de vedere sportiv. Pe celălalt plan, continuăm lupta, pentru că noi am fost un partener corect, care am respectat competiţia, spre deosebire de alţii, care au fraudat-o. De exemplu, am pierdut şase puncte cu Rapidul şi alte trei cu Severinul, echipe care nu au luat licenţa”, a declarat pentru Digi Sport, preşedintele CSMS Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here