Ramona în haine de leopard e al Iașului stindard

De parcă nu era destul că ne-a nenorocit canicula, că am dat de mândra asta de o s-o bârfim săptămâna asta, care ne-a adus în pragul internării. Ce fel de om ești tu măi, Diac Ramona, să faci atâta rău, să nu te gândești că faci atâta lume să sufere? Nu ți-a trecut prin capcă te poate vedea cineva cu probleme de sănătată și crape, să rămână copii pe drumuri? Rușine! Desigur, glumim.

Am văzut pozele cu Ramonica la mare și la Therme și un coleg, lovit de insolație și ceva mai deshidratat, s-a pierdut de tot, a căzut și a stricat faxu’. Pe noi cine ne despăgubește?

Chiar nu se mai poate! Unii dintre noi avem și probleme acasa. Mergi ca omu’ cu nevasta la o nuntă și deodată hop! Ramona toată sexy, împreună cu alte bunăciuni de la The Sky Dance, îți dansează în fața ochiului. Ne-am săturat de scandal și poșete peste scăfârlie. Până și la Untold dai de îngerul Diac. Grija mare cei ce merg cu iubitele la festival, să nu plecați singuri. Dacă vreți să nu vă îndrăgostiți sau să băliți rușinos pe la Cluj, vă sfătuim să nu o priviți direct pe Ramona, iar dacă auziți că se află undeva în apropierea voastră, să părăsiți numaidecât județul.

Lăsând gluma la o parte, nouă ne place Ramona și o vom căuta când vom avea nevoie de lecții de dans, deoarece cu asta se ocupă.

Andrei VILICHE

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here