Radu tatii pesedist, / Se dă mare zmeu #rezist

Radu Popescu are un trecut duhnind de la o poştă a pesedism de calibru greu. Plus alte chestii. Nu doar fiindcă tăticul lui, Mihai Gabriel Popescu, a fost APR-ist de-al lui Meleşcanu-SIE, apoi, ani în şir mare, mare mahăr al filialei PSD ieşene, din vremea lui Solcanu pînă în cea a lui Maricel Popa, trecînd prin epoca Nichita .

Pe cînd milionarul Paul Neamţu era deputat, nu semi-boschetar, Radu Popescu era unul dintre cei care îl sfătuiau şi îl scurgeau de parale. Inclusiv de paralele provenite din afacerile cu Transnistria, zona separatistă a Republicii Moldova, controlată de Rusia. Aceeaşi Republică Moldova unde Radu Popescu a ajuns pe filiera lui Cezar Caluschi, om de bază al ziarului ” Monitorul „, dar şi om din umbră al PSD, aripa Adrian Năstase. Lumea rea zice că şi om al serviciilor patriotice, dar noi nu credem că Cezărică şi ai lui ar putea avea ceva în comun cu asta. Cu patriotismul, adică. Doar cu buzunarul.

Cînd ordinul de zi a cerut întoarceea ideologică a armelor, Radu Popescu a lăsat PSD-ul lui tăticu’ şi al amicului deputat pesedist. Mai ales că milioanele ultimului se duseseră pe apa Sîmbetei. Aşa că musiu Popescu jr s-a făcut mai întîi mare băsist, iar apoi mare activist #rezist. Poziţie din care a povestit recent, pe Facebook, cum a strigat el chestii din categoria ” UE Dragnea ! „, în faţa sediului PSD Iaşi. Om progresist, Răducu, mai ales dacă aşa s-a hotărît.

Poftim … ? Nu, n-am zis că Popescu jr e un acoperit de duzină. Deci vă recomand să citiţi rubrica lui pe teme basarabene din paginile ” liderului presei ieşene „. O să aflaţi, fără greş, care e ordinul de zi vizavi de Basarabia. Cu #rezistenţa anti-PSD sper că v-aţi lămurit.

Lucian Postu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here