Puya, prins drogat la volan. A rămas fără permis și are dosar penal

Rapperul Puya a fost prins conducând sub influența drogurilor, în Bucureşti. La un control de rutină al Poliției Rutiere, artistul a fost oprit în zona Dorobanți. Nu consumase alcool, în schimb, drugtestul a indicat consum de cocaină.

Puya, pe numele real Dragoș Gărdescu, în vârstă de 42 de ani, a rămas fără permis şi i s-a întocmit dosar penal.

Dacă problele de sânge recoltate la INML vor confirma rezultatul înregistrat de aparatul drugtest, Puya va fi trimis în judecată.

„În data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive. În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”, arată un comunicat al poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here