Pseudo-poliţiştii lui Chirica, mai jalnici ca miliţienii lui Ceauşescu

Dacă nu v-aţi lămurit că Iaşul, condus de piticul ceauşistoid Chirica, e un fel de Republică Socialistă Absurdistan ( şi mai aveţi nevoie de probe suplimentare … ), iaca, poftim : după cum aflăm dintr-un articol publicat recent în presa locală, Nicoleta Tudorachi, o tînără din Iaşi, a povestit pe pagina ei de socializare că a fost amendată de Poliţia Locală, cu 150 de lei, pentru o gravă încălcare a ordinii publice – s-a aşezat într-un leagăn dintr-un parc de joacă, fără să aibă vîrsta corespunzătoare.

Adică a depăşit vîrsta admisă pentru datul în leagăn. Da, exact aşa, nu-i nici o glumă, după cum se poate deduce din procesul verbal ataşat de periculoasa contravenientă. Şi n-a fost singura amendată, fiindcă persoana care o însoţea a primit aceeaşi pedeapsă, tot pentru gravul delict al legănatului în scrînciob fără permis de conducere.

Atenţie, deci, cetăţeni ai Iaşului : printre noi se află indivizi periculoşi, adevăraţi pedofili ai leagănelor, care necinstesc cu cruzime, fără remuşcări, în grup, la adăpostul întunericului, cîte un biet scrînciob nevinovat. Fiţi vigilenţi, deci, tovarăşi ieşeni : duşmanul scrînciobofil pîndeşte cu perfidie !

Dincolo de hazul de necaz, glodul mental ( cu iz de balegă ) din mintea poliţienilor primarului Chirica e mai adînc decît pare : după cum relatează infama amendată, în timp ce tablagiii primăriei scriau procesele verbale pentru crima de lez-scrînciobitate, nişte copiii / adolescenţi vandalizau, la doi paşi de ” organele ” cu ” caşchetă „, dotarea micului parc de joacă. Fără ca vajnicii poliţionişti să fie perturbaţi din scrierea, printre opinteli, a proceselor verbale de pedepsire a aşezării în leagăn, cu depăşirea vîrstei legale.

Oare lobotomia o fi condiţia obligatorie de angajare în poliţia locală condusă de tablagiul-şef Liviu Zanfirescu, docilul ţaigher din subordinea primarului pitic Chirica ? Sau, cumva, cu cît mai redus e nivelul IQ-ului, cu atît cresc şansele de angajare în turma de ” caşchetari ” locali ? Cum e, tovarăşilor Chirica, Zamfirescu & co ?

Evident că vor fi o grămadă de semi-vertebrate mentale care vor zice, pline de avînt primitiv, că tînăra care a povestit episodul suprarealist a inventat totul şi e o unealtă a forţelor retrograde, anti-democratice, kremlinezo-putiniste şi chinezo-malgaşe. Pentru aceste sărmane oi, care se închină la lupi, există un singur tip de răspuns : cînd stîna e plină de glod şi lupi tîmpiţi, de vină sînt ciobanul şi cîinii ciobăneşti. Nu cei care se dau în leagăn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here