Cosette, amazoana nulii

După ce-a luat-o peste nas la recentul congres al USR, rămînînd pe dinafară la împărţeala tuturor funcţiilor naţionale, ţaţa Chichirău şi-a zis că singura soluţie de-a-şi mai spăla ruşinea de pe mantia de şefă locală e gonflarea muşchilor politici în faţa presei ieşene. Vorba aia, dacă tot eşti codaş la oraş, măcar să fii în satul tău jmecheraş.

Zis şi făcut. Sau desfăcut. Fiindcă ex-americăneasa Cosette n-a făcut altceva decît obişnuitul număr de vrăjeală verbală ieftină, cu speranţa nebăgării de seamă din partea publicului jurnalistic.

Eeei, să nu fi fost ea în concediu, în timpul alegerilor pentru şefia USR, aaaltaa eraa socoteala … Ieşea nu numai preşedintă a partidului, în locul lui Barna, da’ şi şefă a Comisiei Europene, secretăreasă-generală a NATO, păpeasă a Bisericii Catolice şi Suverăneasă Mare Comandoare a Masoneriei Antice, Acceptate şi Dorsal Pupate. Păi, ce credeaţi, breee … ?

Dar fanii semi-mahalagioaicei cvasi-isterice nu trebuie să dispere : ţăţica USR-istă ne-a dat de înţeles, printre rînduri, că se pregăteşte pentru o simplă formalitate – încoronarea ei ca primă primăreasă a tîrgului Iaşilor. Păi, cine ar putea filma mai bine cu telefonul mobil, în direct, şedinţele de Consiliu Local ? Cine ne-ar putea arăta mai bine, live, că s-a spălat pe dinţi ? Cine ar putea fi cea mai bună momîie, timp de trei ani şi ceva, vizavi de mafia grotescă a haitei primarului Chirica ?

Aaa, pardon, ultima chestie nu prea rimează cu candidatura revol’ţionară a amazoanei Chichirău. Şi nici cu leorbăiala anti-mafiotică şi anti-sistem a trompetelor papagalice din USR.

Cum e, tovărăşică-Cosette ? Una leorbăim, alta fumăm ? Ori poate în America ai învăţat că nu contează realitatea evidentă, principalul e să ştii cum să abureşti prostimea votătoare ?

În cazu’ ăsta, răspunsul e simplu ( în americăneza de Bahlui ) : go funk yourself, you funking beach.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here