PSD Iași, fan ” WC Public Style „

Militanții anti-PSD din mișcarea #Rezist au pus mîna, se pare, pe pagina de Facebook a organizației județene PSD Iași. Altfel nu se explică grotesca imagine ” de copertă ” a paginii pesediste de Bahlui, care seamănă a perete de WC public dintr-o gară părăsită.

Ar.mai fi o posibilitate, pe lîngă cea a hackerelii #rezistente : pagina de gardă a pesedismului ieșean a fost infectată cu coronavirusul chinezesc care a întors pe dos lumea, sub formă de COVID 19. E și asta o variantă plauzibilă, fiindcă meșterii pesediști bahluiezi, specialiști în comunicare feisbucică, au pus imaginea aia de WC public prin aprilie, cînd virusul începuse să facă mare deranj.

Oricum, noul trend pesedist ” WC public de gară părăsită ” are aprobare la vîrful PSD Iași, de vreme ce printre lăikuitorii groteștii imagini se numără șeful organizației municipale, Marius Ostaficiuc,.acompaniat de unul dintre esteții rafinați ai partidului, fiul rătăcitor Cristian Nechifor, ex-deputat.

Dacă de la electricianul cu școală profesională Fleoșticiuc n-are nimeni pretenții de bun gust sau bun simț, de la inginerul Nechifor parcă mai era ceva nădejde. Măcar din motivul că printre cei încîntați de penibila imagine se numără și un fan pesedist din Răducăneni,care iși zice Radu Rekinu.

Eei, da’ noi să fim sănătoși, că crocodili pe Bahlui sînt cu remorca. Și să apreciem, totuși, sinceritatea cromatică a pesediștilor ieșeni, fie ea și involuntară : maroniul murdar de WC ceferist reprezintă mult mai bine situația partidului, în comparație cu roșul tradițional.

Rămîne doar ca-comunicatorii iscusiți din PSD Iași să revoluționeze PR-ul social-democrat cu un slogan pe măsura situației : ” PSD, un partid de cacao populară ! „.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here