UPDATE Focar de coronavirus la Direcția de Finanțe Iași

UPDATE: Potrivit oficialilor DRGPF, in cursul zilei de ieri au fost realizate operatiuni de dezinfectare a birourilor dar si a autoturismelor institutiei. Conform acelorasi surse, doar in privinta unuia dintre salariati a fost confirmat testul Covid, pentru cel de al doilea nefiind comunicat inca rezultatul.

Stirea initiala: Doi angajați ai instituției, soț și soție, au fost confirmați, ieri, 16 iunie, ca fiind infectați cu Covid 19

Două persoane, soț și soție, ambii angajați ai Direcției Regionale a Finanțelor Publice Iași, au fost depistați ca fiind infectați cu COVID-19. Bărbatul este șofer în cadrul instituției, iar femeia este angajată la Trezoreria Iași. Cele două persoane și-au făcut testul la Institutul Regional de Oncologie și au fost anunțați în cursul zilei de ieri că rezultatul este pozitiv.

Potrivit surselor noastre, încă nu a fost începută ancheta epidemiologică și nici nu au fost luate măsuri de dezinfectare a birourilor în care au lucrat aceste persoane. Încă nu se știe numărul exact al persoanelor care au intrat în contact cu cei doi și dacă mai sunt alte persoane infectate. La DGFP Iași lucrează aproximativ 300 de angajați și alte câteva sute de ieșeni intră zilnic în clădirea de pe Anastasie Panu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here