PSD Iași: ”Bogdan Cojocaru și Bogan Balanișcu și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean și Primăria Iași alături de echipele de consilieri județeni și consilieri locali!” (P)

Peste 30.000 de ieșeni au semnat pentru susținerea candidaților social-democrați la Consiliul Județean și Primăria Iași din dorința de a se putea vorbi, din nou, despre Iași, la modul pozitiv și nu doar despre dosarele penale ale peneliștilor Costel Alexe și Mihai Chirica. Ieșenii își doresc lideri integri, corecți, competenți care să fie preocupați de dezvoltarea comunităților, de atragerea de fonduri, de proiecte și investiții și de rezolvarea probelmelor cu care aceștia se confruntă zi de zi.
„Astăzi am devenit oficial candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași. Vin în fața dumneavoastră, a tuturor ieșenilor, cu experiența acumulată în mediul privat, ca expert IT, dar și cu experiența din administrația publică. Am fost ministru al comunicațiilor, parlamentar, prefect și nu m-am abătut de la o serie de principii: transparență, integritate, legalitate și deschidere la dialog.
Am adus lângă mine oameni profesioniști, oameni care au făcut performanță în domeniile lor de activitate, oameni onești care vor munci pentru și în beneficiul tuturor ieșenilor. PSD a demonstrat că știe să guverneze atât la nivel local, cât și la nivel național. Știm ce trebuie să facem și cum trebuie să facem astfel încât să aducem Iașul pe primul loc la investiții și proiecte majore, nu la scandaluri și dosare de corupție, așa cum este acum.
Bogdan Balanișcu este omul alături de care pornim în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Iași. Formăm o echipă unită, o echipă determinată și dedicată proiectelor Iașului. Mulțumesc tuturor colegilor din cadrul PSD Iași pentru încrederea acordată. Sunt convins că împreună putem face din Iași un județ al dezvoltării.
În perioada următoare ne vom prezenta proiectele și viziunea pentru dezvoltarea fiecărei localități din județul nostru. Vom lua la pas toate comunele, toate cartierele din municipii și orașe, pentru a discuta cu oamenii, pentru a prelua probleme și pentru a le prezenta soluții!” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Iași.

 

„Fiecare ieșean merită mai mult! Acesta este gândul cu care mi-am depus candidatura pentru funcția de primar al Iașului, alături de o echipă de oameni muncitori, implicați și cu experiență administrativă! Cred cu tărie în fiecare coleg propus pentru Consiliul Local Iași și am certitudinea că merg în fața ieșenilor cu niște social democrați adevărați, care au valori de viață solide, care au frică de Dumnezeu și respect față de comunitatea din care fac parte.
În ceea ce mă privește, sunt un tânăr muncitor, cu experiență politică și administrativă, care nu fac promisiuni fantasmagorice și nu prezint machete, ci vin cu soluții!
Sunt omul care îl poate scoate cu votul ieșenilor pe penalul Mihai Chirica definitiv din Primărie” a declarat Bogdan BALANIȘCU, președintele PSD Municipiul Iași și candidat la funcția de primar al municipiului Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here