Marius Bodea, candidat USR la Primăria Iași: ”Alegerile locale din iunie: Chirica (Corupție și Stagnare) VS Bodea (Integritate și Dezvoltare). Altă opțiune nu există!” (P)

Pe 9 iunie, la alegerile pentru funcția de primar al Iașului, există doar două opțiuni: Mihai Chirica, candidatul PNL-PSD-AUR-independenți sau Marius Bodea, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU).

Un vot pentru candidatul PSD este un vot pentru Chirica. De fapt, Chirica este creația PSD. Și oricum, PNL și PSD au făcut mereu înțelegeri pe sub masa Consiliului Local, sunt unite de aceeași poftă pentru sinecuri și contracte grase din bani publici.

Un vot pentru candidatul AUR este un vot pentru Chirica. Fărămițează opțiunile electorale și-i asigură victoria lui Chirica. Apoi, deschide calea negocierilor secrete, a tranzacțiilor cu funcții publice, a înțelegerilor nocive, a jafului generalizat.

Un vot pentru îndependenți sau pentru partidele care nu fac pragul e tot un vot pentru Chirica. „Iepurașii” de campanie au ca scop confuzionarea electoratului și risipirea voturilor în mai multe direcții.

Concluzia: pe 9 iunie, e finala pentru viitorul Iașului, Chirica VS Bodea.

Un vot pentru Chirica este un vot pentru neamurile și rudele care au ocupat și stăpânesc Primăria Iași.

Un vot pentru Chirica este un vot pentru Mafia Imobiliară care a sufocat Iașul.

Un vot pentru Chirica este un vot pentru firmele șmecherilor care s-au mufat la bugetul Primăriei, la banii ieșenilor.

Un vot pentru Chirica este un vot pentru un individ dublu inculpat penal.

Un vot pentru Chirica este un vot pentru Corupție.

Un vot pentru Chirica este un vot aruncat la coș. Din cauza dosarelor penale, Chirica nu-și va termina mandatul, ieșenii vor fi chemați la alegeri anticipate.

Alternativa este doar una: Marius Bodea, candidatul Alianței Dreapta Unita.

Un vot pentru Marius Bodea este un vot pentru dezvoltarea Iașului. Bodea este singurul candidat cu un plan concret, închegat, în 10 puncte, care să ducă Iașul în top 3 orașe din România ca modernizare.

Un vot pentru Marius Bodea e un vot pentru un om dedicat, consecvent, competent, pentru un om de echipă.

Un vot pentru Marius Bodea este un vot pentru destructurarea rețelelor clientelare și de corupție care au înghițit Primăria Iași.

Un vot pentru Marius Bodea este unul pentru un Primar pe bune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here