Prostănacul pesedist Fîstîciuc, deputat electrocutat cu faza nulă

Deputatul Marius Ostaficiuc, electricianul-șef din PSD Iași ( aripa Mihai Chirica – PNL ) a dat-o iar cu eunucii în fasole. Sau cu flaimucii mentali în literatură, ca să fim mai aproape de scurt-circuitele cerebroloide ale acestui comic grotesc & involuntar al micului ecran și al nimicului politic.

Cu mintea lui sărmană de semi-repetent la școala profesională de dulii mentale și bun simț continuu sau alternativ, papagalul electrocutat Fîstîciuc ( cum îi zic destui prin Iași ) s-a gîndit să treacă la ză next levăl : prostănacul Fleoșticiuc. Uitînd de vorba veche, dar utilă pentru oamenii cu oleacă de obraz : dacă ești prost, stai acasă.

Doar că prostul, dacă nu-i și fudul, nu-i Ostaficiuc destul. Așa că pesedistul-șef ieșean a luat o carte celebră pentru copii, i-a verificat tensiunea cu ” cre’onul ” de electrician, cum a învățat el la școala profesională de electroșocuri cerebrale, apoi a decis : cartea e nașpa, fi’n’că are cuvinte scrise greșit. Deci nu-i deloc bună pentru copii.

Prin urmare, cetățeanul, tatăl și pesedistul-șef  & papagalul prostănac Ostaficiuc / Fleoșticiuc a făcut repejor o sesizare la Oficiul pentru Protecția Consumatorului. Care oficiu, avînd și el, printre angajați & șefi, prostălani cît încape, i-a amendat pe ăia care vindeau cartea defectă, cu priză lexicală neconformă.

Dăcît că firma amendată a contestat la tribunal amenda și a demonstrat ceea ce era clar pentru orice om normal, mai puțin pentru șefii pesediști prostănaci din Iași sau pentru angajații de paie ude ai OPC : cartea nu era tipărită cu greșeli, fiindcă așa a scris celebrul autor cuvintele spuse de personajele respective. Pauză de rîs în hohote și de strigat în cor ,, Ostaficiuc, prostănac suit în nuc ! ” și ,, OPC, du-te-n bortă, repede ! ,, .

E drept, deputatul pesedist Ostaficiuc ar putea avea o scuză : e posibil ca la școala profesională de electricieni pe care a absolvit-o să fi băgat degetele în priză cam des, deci se prea poate să se fi ales nu doar cu o coafură afro, mega-creață și gonflată, ci și cu niște sinapse mai crețe, plus neuroni mai imprevizibili, umblînd hai-hui prin cutia craniană, ca la 380 de volți, într-o mișcare browniană ca la Circul Globus.

E posibil și ca, în timpul școlii, junele electrician Ostaficiuc să-și fi vărsat peste picioare o căldare cu curent electric de mare tensiune. Și, fiindcă e demonstrat demult că politicienii gîndesc cu picioarele ( sau cu locul de unde cresc ele ), orice tîmpenie ulterioară a actualului deputat pesedist e absolut explicabilă.

Prin urmare, tovarășu’ Fleoșticiuc, dă-i înainte, cu tupeu ( vorba cîntecului ) ! Vezi că e unu’, Carla-Giale parcă îi zice, care scrie și el cu tot felu’ de greșeli : trebonal, renumerație, foncție, revuluție și alte prostii d-astea ! L-au băgat chiar și în cărțile pentru școală, deci pericolu’ e cît casa !

Și mai sînt niște cărți, v-o patru, care se citesc prin biserici, tot cu cuvinte greșite. Plus că personajul principal, rabinul Ieșua din Nazaret, zice adesea chestii diferite în alea patru cărți, deci tre’ să fie feik niiuzuri acolo-șa !

Șo pe ei, deputate Fleoșticiuc ! Bagă-i la 380 de volți, mama lor de scriitori, az’ ș’ mîne !

Sau trage-ți heblul la creier și du-te-n beci, prostane cu cravată !

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here