Proiect pentru aducțiune de gaz în două comune din Iași și Botoșani! 40 milioane lei pentru localitățile Plugari și Prăjeni

Două comune din județele Iași și Botoșani vor beneficia de un proiect major privind aducțiunea de gaz metan. Autoritățile locale din comuna Plugari, județul Iași, și comuna Prăjeni, județul Botoșani, au constituit a Asociație de Dezvoltare Intercomunitară pentru Dezvoltarea Rețelelor de gaze naturale în cele două localități. Asociația are drept scop realizarea proiectului privind “înființare rețea de distribuție gaze naturale în comunele Plugari și Prăjeni”, obiectiv finanțat prin intermediul Programului de Investiții “Anghel Saligny”, în valoare de 40.037.213,24 lei.

Este un proiect mult așteptat de noi, atât de locuitorii Comunei Plugari, cât și de locuitorii Comunei Prăjeni. Obiectivul acestui proiect vizează un număr de aproximativ 1.400 de gospodării din cele două comune, care să beneficieze de rețeaua de gaz, prin aducțiune de la conducta de gaz din comuna Flămânzi, județul Botoșani”, a menționat Paul Mursa, primarul comunei ieșene Plugari.

De altfel, mai multe localități din județul Iași vor beneficia de fonduri pentru extinderea și înființarea rețelelor de gaz metan, proiecte finanțate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here