Primarul Niţă are rău de cumpărături

La emisiunea de pupat dorsal primari ” made in Tele M “, o tanti din vremea televizoarelor cu lămpi l-a avut ca invitat, zilele trecute, pe celebrul primar al celei mai bogate comune din judeţ, dl tovarăş capitalist Niţă, zis şi şi ” Poa’ să ningă, poa’ să plouă, am protecţie ca nouă, rup bugetul pe din două ” ( să trăiască DNA, SRI, poliţia şi procuratura de toate felurile, că ne apără de hoţii de bani bugetari ! )

Sfătos ca moş Ion Roată ( 22 inch ) şi relaxat ca don Scorleone, dl tov. primar Niţă a făcut, pe sticla telemistică, o mărturisire de mare profunzime existenţială : ” Nu ştiu cît e un litru de apă plată, că eu n-am fost niciodată la cumpărături “. Am încheiat citatul.

Tanti presupusa moderatoare a fost foarte moderată după această declaraţie de baron miroslăvez, deci nu l-a întrebat pe individ ceea ce ar fi întrebat orice jurnalist de bun simţ. Că, mde, nu se face, dacă vrei să-ţi iei banii la timp … Dar autorul acestei rubrici n-are obiceiurile lu’ tanti Mona Telemista, aşa că îl întreabă direct pe primarele miroslavnic : care e motivul pricinii şi cauzei că ‘mnealui nu merge deloc la cumpărături  ?

Variante de răspuns :

  1. Aşa e el, mai sensibilos.
  2. Ca marinar n-a avut rău de mare, dăcît dă cumpărături.
  3. Primarii ca el nu se coboară la aşa ceva, au slugi pentru asta.
  4. Ăia care fac şmenuri de milioane în Miroslava îi aduc tot ce trebuie, ba încă şi în plus.
  5. Băi, ziaristule, ai mîncărimi pi schinare ?
  6. Domnu’ ziarist, aveţi timp de un grătărel ?
  7. Nu ştiu / nu răspund.

Aşteptăm răspunsul lu’ nea baronu’ CAP-ist Niţă pe adresa redacţiei. Spor la scris ( că niciodată nu strică viteza la declaraţii, mai ales cînd sînt mai multe dosare ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here