Primarul din Tomeşti va sfinţi Monumentul Manglitorului Necondamnat

 

Precum aţi putut afla de la mai toate televiziunile naţionale, locale & galactice, primarul din marginea Iaşului, karatistul Fane Timofte, a devenit vedetă, după ce a patronat sfinţirea cu mare pompă ortodoxă şi mulţi clăbuci verbali a unei ţevi de gaz. Metan, nu intestinal.

Că 95 % dintre popi sînt slugile celor cu bani şi putere, e clar demult. Că 95 % dintre cei cu bani şi putere sînt nişte profitori cleioşi, e la fel de limpede. Prin urmare, primarul Timofte ar putea să nu se mai încurce cu mărunţişuri gazoase şi să devină vedetă mondială, construind şi sfinţind în centrul satului un monument cu care ar rupe definitiv gura dujmanilor, care mor di ciudă cî n-au valuarea lui : Monumentul Manglitorului Necunoscut şi Necondamnat. Sau Cunoscut şi Necondamnat, ca să nu mai zăpăcească lumea cu atîtea necunoscute în ecuaţie.

Piedestalul monumentului ar putea fi din marmură neagră, sculptată în formă de dosare DNA, pe care ar fi plasată o coloană infinită de contracte plătite din bani publici. Iar în vîrf – o dobă şi praful de pe ea, simbolizînd chestia cu care se aleg votanţii. La alegere, în locul dobei şi al prafului se poate plasa degetul mare, ieşind  printre celelalte două degete alăturate. Ori, dacă primarul găseşte un artist mai curajos, organul reproducător masculin, simbolizînd varianta radicală a prafului de pe dobă.

Aaa, şi nişte centuri de karate, maro. Simbolizînd ceva tot maro, marca ” sensei Fane Manglimoto, 8 dan Furo-kan „.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here