FLAȘNETARI DIN CADRUL FESTIVALULUI INTERNAȚIONAL AL MUZICII MECANICE ȘI CONCERT AL FILARMONICII, ÎN WEEK-END, LA PALAS

Sfârșitul acestei săptămâni este despre muzică, în ansamblul Palas. Publicul va întâlni în parc flașnetari din numeroase țăriși se va delecta cu un concert de muzică simfonică susținut de Filarmonica Iași.

În perioada 14 – 16 septembrie 2018, la Iași se desfășoară cea de-a XI-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii Mecanice, organizat de Muzeul Științei și Tehnicii „Ștefan Procopiu” din cadrul Complexului Muzeal Național „Moldova” Iași. Parcul Palas va fi scenă pentru o parte dintre spectacolele incluse în agenda festivalului, oferindu-le ieșenilor prilejul de a se bucura de o imagine cu totul aparte, prin aparatele și instrumentele de muzică mecanică, dar și prin sunetele încântătoare, care amintesc de timpuri de altădată.

Vineri și sâmbătă, între orele 16.00 și 19.00, artiștii flașnetari din Austria, Franța, Germania, Cehia, Slovenia, Slovacia și Republica Moldova vor concerta în parcul Palas și pe esplanada din fața Palatului Culturii. Sâmbătă, de la ora 19.30, ieșenii și nu numai sunt invitați la un concert susținut de Corul Academic „Gavriil Musicescu” din cadrul Filarmonicii de Stat „Moldova” Iași. Vocile impresionante și partiturile selectate vor oferi publicului un spectacol muzical de excepție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here